НачалоАпартаментиИнтериорен дизайн на високо ниво – Модерен апартамент в Тайван

Интериорен дизайн на високо ниво – Модерен апартамент в Тайван

Този невероятен апартамент е проектиран от известното дизайнерско студио H2o+Co2 Design. Жилището се намира в град Тайпе, Тайван, в модерен и динамичен квартал. Собственикът, работещ в сферата на модата, се обърнал към дизайнерите, за да проектират интериорния дизайн за неговия нов дом. Той искал да притежава жилище с уникални характеристики и неповторим стил.

interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-1gСлед като обсъдили със своя клиент неговите искания и нужди, архитектите и дизайнерите пристъпили към проектиране и изграждане на жилището. За да направят интериора по-прозрачен и просторен, се наложило да намалят преградните стени до минимум, като по този начин те прекъснали независимия пространствен модел и осигурили жилищна площ с отворени помещения.

В крайна сметка жилището придобило един съвсем нов модел на разположение. Много от стайте били групирани и обединени в големи и удобни помещения. Така например, в една отворена зона са включени всекидневна, библиотека, кухня с бар и уютен кът за хранене.  Най-важното било факта, че собственикът на жилището останал много доволен от работата на специалистите и много харесал своя нов дом.

Неоспоримо най-привлекателният детайл в този интериор е тавана във всекидневната зона. Дизайнерите имали колебания при избора на дизайн за този таван, тъй като апартаментът е нисък и те се притеснявали как ще се възприемат тези форми.

Друга интересна връзка, която откриваме след сливането на помещенията е тази, на главната спалня с банята. Въпреки, че подобен тип свързани помещения предизвикват различни мнения и емоции, тук връзката е прекрасна. Освен, че това свързване на банята със спалнята е много модерно, то е и много удобно.

interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-2g interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-3gt interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-4g interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-5g interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-7g interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-8g interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-9ginterioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-910g interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-911g interioren-dizain-na-visoko-nivo-moderen-apartament-v-taivan-912g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.