HomeАпартаментиНевероятен интериорен дизайн на апартамент със златни нюанси

Невероятен интериорен дизайн на апартамент със златни нюанси

Ако непременно си представяте нещо бляскаво, когато мислите за злато, то определено с интериора на този апартамент ще ви изненадаме като ви покажем и другата, “небляскава” страна на златните нюанси.

Ще разгледаме проекта на един апартамент от дизайнерското студио GAS (Grosu Art Studio), където “златото” е навсякъде, но в едва доловими класни щрихи, които са ненатрапчиви, а в някои случаи почти скрит.

neveroqten-interioren-dizain-na-apartament-sas-zlatni-niuansi-1g

Златните нюанси ни посрещат във фоайето на апартамент, където откриваме две прекрасни вази, който са перфектното допълнение към лъскавата, почти черна повърхност на заобикалящите ги мебели. Златните тонове повишават чувството за уют и придават на мястото една невероятно гостоприемна и излъчваща топлина атмосфера.

На много места в целия апартамент откриваме златни акценти в различни предмети и декорации, като декоративни възглавнички, вази, картини, та дори и в краката на масичката за кафе. Може би най-впечатляващия от тях е този, който оформя нещо като рамка, около телевизора във всекидневната. Златния цвят много приятно взаимодейства с кафявата стена зад него, а този нежен контакт прави стаята невероятно топла и уютна.

Бледите шкафове в кухнята се свързват по необичаен начин с наситените шоколадови стени и започват да приличат на карамел със златен отенък.

В спалнята най-вероятно не виждате и помен от златните нюанси, обвзели всяка друга част от жилището. Погледнете заглушения златен отенък върху кувертюрата и си помислете пак …

 neveroqten-interioren-dizain-na-apartament-sas-zlatni-niuansi-2g neveroqten-interioren-dizain-na-apartament-sas-zlatni-niuansi-3g neveroqten-interioren-dizain-na-apartament-sas-zlatni-niuansi-4gneveroqten-interioren-dizain-na-apartament-sas-zlatni-niuansi-5g neveroqten-interioren-dizain-na-apartament-sas-zlatni-niuansi-6g neveroqten-interioren-dizain-na-apartament-sas-zlatni-niuansi-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.