HomeАпартаментиНестандартен двустаен апартамент в Стокхолм

Нестандартен двустаен апартамент в Стокхолм

Всички ние искаме пространство, защото то ни кара да се чувстваме комфортно и ни дава свобода. Това е и причината, поради която хората търсят големи и многостайни апартаменти. Това не означава, че жилище с по – малко стаи не може да ни предложи уюта, от който се нуждаем. Апартаментът, който ще видите по-долу е добър пример за това как двустаен апартамент може да притежава качества, като простор, уют и стил.

Нестандартен двустаен апартамент в Стокхолм

Първото нещо, което се набива на очи е хола. Въпреки чистите и светли аспекти на останалата част от апартамента, тази стая е в старинен стил, с на пръв поглед използвани декори и обзавеждане, но въпреки това стаята е стилна и изглежда доста уютно.

Голямо впечатление ни направиха много елементи от дизайна на този страхотен апартамент. “Недовършената” тухлена стена привлича веднага погледите, както и старата бяла камина и вградения в стената широко-ектранен телевизор. Най – оригиналният елемент от интериора според нас е пулта с DJ-ски грамофони под надписа “Хотел” на тухлената стена в хола.

В останалите стаи също има какво да се види и използва като идея. Разгледайте снимките на апартамента и не забравяйте – ако нещо ви вдъхнови или хареса – споделете го с нас чрез формата за коментари най – отдолу на страницата.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.