Trending News
HomeАпартаменти“Палм” – прелестна семейна резиденция

“Палм” – прелестна семейна резиденция

“Палм” е съвременна семейна резиденция разработена от студио Marmol Radziner. Къщата е разположена в центъра на Калифорния / САЩ и има иновативен и стилен интериор и екстериор. Интересното тук е, че къщата не е изградена тухла по тухла, а сглобена от няколко панела произведени от фабриката MRP.

Отвън резиденцията е облицована в дървени панели от кедър, свързани по между си със стоманени рамки. Къщата включва кухня на две нива, трапезария, хол, офис и лична зона с 3 спални, две големи и една малка баня. Въпреки че не е най – голямата къща, която сте виждали, тя притежава всичко, от което се нуждае едно модерно семейство. Всяка част от интериора е поръчкова, така че всеки елемент носи отпечатък на личността на семейството, което живее там.

Разгледайте детайлно интериора на това местенце – има какво да си “откраднете”

"Палм" - прелестна семейна резиденция

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.