Trending News
HomeАпартаментиМалък апартамент с уникално Арт присъствие

Малък апартамент с уникално Арт присъствие

Дизайнът на този малък апартамент е доста семпъл, но в същото време и много докосващ. Постигнато е просторно излъчване, въпреки скромните размери на помещението. Дизайнерът Олег Трофимов е използвал дървени орнаменти от бук и ярко бели декори. Ключовите фигури в схемата за спестяване на място в този апартамент са скритите в стената уреди и мебели. Откриваме скрито място за прибиране на столовете и телевизора, също така и скрит гардероб и дори вградена в стената мивка с огледало.

Малък апартамент с уникално Арт присъствие

Друга хитрина, която е използвал дизайнера е прибиращата се масичка в спалнята. Тя попада в ниша в стената и става част от интериора, а когато е нужна се вади за секунди. Подвижните лампи до леглото елиминират до голяма-степен нуждата от нощни шкафчета, а големите картини на стената привличат погледа и създават възвишено чувство за пространство.

Минималистичните мебелите поддържат семплата визия на апартамента, а за под е използван страхотен дървен паркет за всички стаи.

malak-apartament-sgavaemi-mebeli-3 malak-apartament-sgavaemi-mebeli-4malak-apartament-sgavaemi-mebeli-5 malak-apartament-sgavaemi-mebeli-6 malak-apartament-sgavaemi-mebeli-7-future malak-apartament-sgavaemi-mebeli-8malak-apartament-sgavaemi-mebeli-9 malak-apartament-sgavaemi-mebeli-10 malak-apartament-sgavaemi-mebeli-11 malak-apartament-sgavaemi-mebeli-12 malak-apartament-sgavaemi-mebeli-13

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.