Trending News
HomeАпартаментиСемпъл, модерен и уютен апартамент в Москва [70 м²]

Семпъл, модерен и уютен апартамент в Москва [70 м²]

Апартаментът се намира в модерния жилищен комплекс “Савеловски град” по проекта на архивното бюро SPEECH, направен в стила на небостъргачите в Ню Йорк от първата половина на 20 век. Проектът, който ще видим в тази статия е дело на интериорно студио INSDESIGN, които са се постарали да изпълнят изискването на своите клиенти, а именно – създаването на просторно жилище с модерен и функционален дизайн.

Пространството е с правилна правоъгълна форма с голям брой прозорци, което от своя страна дало възможност на дизайнерите да реализират желанията на своите клиенти – семейство с подрастваща дъщеря и котка на име Кефир. Създадено е удобно и уютно оформление с голямо общо пространство, където семейството ще прекарва времето си заедно.

Интериорът може да се нарече семпъл, но с изобилие от стил и функционалност. Жилището е с размер от  70 квадратни метра и се състои от основно помещение, в което са поместени дневната и кухненската зона, родителска спалня, детска стая, две бани, лоджия с панорамен прозорец и гледка към кулата Останкино в Москва!

Минималистичният интериор в неутрални цветове е перфектно съчетан с ярките картини и текстил, които правят апартамента невероятно уютен! Най-важното място за голямото семейство е кухнята. Студийното оформление на общото помещение, съчетаващо хола с кухнята, съответства на идеята за модерен комфорт и въпреки всички удобства и общата ангажираност на пространството, то не изглежда “заето”. Оставяме ви в компанията на снимките, разказващи за този интериор много по-добре от всичко изписано до момента.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Comments
  • Great stuff.Id like to suggest taking a look at such as something like cheeseburger. What exactly are you looking for though?

    July 14, 2022

Leave A Comment