НачалоАпартаментиМодерен апартамент с уникален изглед към Черно море [69 м²]

Модерен апартамент с уникален изглед към Черно море [69 м²]

Модерен апартамент с уникален изглед към Черно море [69 м²]

В статията ще видите интериора на един апартамент, който изпъква с много. Дизайнът е дело на известното с изпипаните си до съвършенство проекти студио SVOYA, а жилището се намира буквално на брега на Черно море в град Одеса, Украйна.
Дизайнерите, стоящи зад проекта, го определят като „дизайн – огледало на личността на собствениците“. Жилището е с големина от 69 м² и има интересно разпределение, което не е променяно от дизайнерите. Отправна точка на дизайна тук е гледка към необятното море, която присъства и в двете основни помещения, а височината на жилището, намиращо се на 22-рия етаж, прави гледката превъзходна.

Жилището е разделено на две основни зони – общо помещение, в което е позиционирана дневната, кухнята и трапезарията и е отделено уединено помещение, където откриваме спалнята. В дневната зона, най-голямо впечатление прави „екстериорната морска картина“, която се открива благодарение на стъклената външна стена. В стаята откриваме удобна дневна зона, скромна кухня, която е там, просто защото трябва да я има, а не защото ще се използва редовно и място за хранене в близост до прозореца. В дневната също забелязваме отделно гардеробно помещение, което предлага достатъчно пространство за всички връхни дрехи и обувки на семейството.
Спалнята е малка, уединена, с изтънчен дизайн и с много дървени детайли, което от своя страна повишава усещането за уют и топлина в стаята. Банята, която се пада в съседство със спалното помещение е зашеметяваща. Минималистичният й дизайн, присъствието на луксозна черна санитария и акцентиращото осветление я превръщат в едно малко произведение на изкуството, което няма как да остане незабелязано.
Оставяме ви да се насладите на детайлните снимки на жилището, направени от фотографа Alexander Angelovsky.

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Вашият коментар