Trending News
HomeАпартаментиМодерен апартамент с уникален изглед към Черно море [69 м²]

Модерен апартамент с уникален изглед към Черно море [69 м²]

В статията ще видите интериора на един апартамент, който изпъква с много. Дизайнът е дело на известното с изпипаните си до съвършенство проекти студио SVOYA, а жилището се намира буквално на брега на Черно море в град Одеса, Украйна.
Дизайнерите, стоящи зад проекта, го определят като “дизайн – огледало на личността на собствениците”. Жилището е с големина от 69 м² и има интересно разпределение, което не е променяно от дизайнерите. Отправна точка на дизайна тук е гледка към необятното море, която присъства и в двете основни помещения, а височината на жилището, намиращо се на 22-рия етаж, прави гледката превъзходна.

Жилището е разделено на две основни зони – общо помещение, в което е позиционирана дневната, кухнята и трапезарията и е отделено уединено помещение, където откриваме спалнята. В дневната зона, най-голямо впечатление прави “екстериорната морска картина”, която се открива благодарение на стъклената външна стена. В стаята откриваме удобна дневна зона, скромна кухня, която е там, просто защото трябва да я има, а не защото ще се използва редовно и място за хранене в близост до прозореца. В дневната също забелязваме отделно гардеробно помещение, което предлага достатъчно пространство за всички връхни дрехи и обувки на семейството.
Спалнята е малка, уединена, с изтънчен дизайн и с много дървени детайли, което от своя страна повишава усещането за уют и топлина в стаята. Банята, която се пада в съседство със спалното помещение е зашеметяваща. Минималистичният й дизайн, присъствието на луксозна черна санитария и акцентиращото осветление я превръщат в едно малко произведение на изкуството, което няма как да остане незабелязано.
Оставяме ви да се насладите на детайлните снимки на жилището, направени от фотографа Alexander Angelovsky.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment