НачалоСпалняНестандартен дизайн за малка спалня с приказен характер

Нестандартен дизайн за малка спалня с приказен характер

Спалнята, чиито дизайн е обект на нашето внимание днес е малка, но успява да побере всичко, което е необходимо на нейните собственици. Тя е с големина от 12 м² и е част от малък апартамент, собственост на семейство от Русия. Може би най-важното, което определя цялата визия на спалнята е факта, че дизайнът е съгласуван изцяло със собственичката на жилището, която обожава приказките на Андерсен и Линдгрен.

Несъмнено, един от най-интересните и привличащи погледа детайли в спалната е стената зад леглото, която е декорирана по особено драматичен начин. Рисунките върху нея показват фасади на сгради, подобни на тези в Копенхаген или Стокхолм. Интересно е как тази обстановка ни кара да се пренесем в някой от романите на Линдгрен, търсейки да зърнем Карлсон върху някой от нарисуваните покриви.

nestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-1g

Като оставим на страна живописната стена зад леглото, останалата част от стаята е много умерена, елегантна и имаща за цел да ни върне в реалността, като успешно създава баланс между „детското“ и сериозното. Всички мебели, с изключение на гардероба са произведени от базираната в Русия компания DreamLand и са решени в елегантния и деликатен цвят слонова кост. Друг важен детайл, който забелязваме в цялата серия от мебели, е че техните линии са плавни , а остри ръбове не се срещат, което е в голям плюс за тесните пространства.

Надявам се сте харесали нестандартното ни предложение за интериор на спалня, което е насочено към онези от вас, които въпреки, че са пораснали са успели да запазят детското в себе си.

nestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-2gnestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-top nestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-3g nestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-4g nestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-5gnestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-6gnestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-7gnestandarten-dizain-za-malka-spalnq-s-prikazen-harakter-8g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.