HomeАпартаментиМини студио с идеен интериор и мултифункционални мебели [19 м²]

Мини студио с идеен интериор и мултифункционални мебели [19 м²]

Както много пъти съм споменавал, в жилищата с наистина малко пространство може би едни от най-важните аспекти са възползването от всеки сантиметър от площта, с която разполагаме и избора на мебели, предлагащи няколко функции в едно. Ако съчетаем тези две основни “изисквания” с интересен дизайн, то крайният резултат със сигурност ще бъде задоволяващ, че защо не и впечатляващ.

mini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-1g

В материала днес разглеждаме проект за едно наистина малко студио, със скромните размери от 19 квадратни метра. Тук, както може би сте се досетили вече, няма да откриете свободно пространство, нито пък просторен интериор, но ако търсите идеи, които да ви помогнат с липсата на място и създаването на креативен интериор, сте попаднали на правилното място.

Въпреки оскъдните си размери, интериорният проект предвижда в жилището да се разположат всекидневна с телевизор, кухня, трапезария, работен кът и баня с вана. Единственото важно нещо, което не откриваме тук е пералня, но липсата й е оправдана, тъй като в непосредствена близост до жилищната сграда има обществена пералня.

Да обърнем внимание на обзавеждането. Това, което първо привлича вниманието ни, е трансформиращия се в легло диван. Около него откриваме изградена система за съхранение, както и работно бюро / маса за хранене, която при нужда се изважда, а в прибрано положение не заема никакво място.

Забелязваме и наличието на гардероб с малки размери, който обаче предлага достатъчен капацитет, за да задоволи нуждите на един или двама обитатели. Кухнята е наистина малка, но функционалността й е в големи размери. Под плота се крие мини хладилник, а останалото място, както под него, така и над него е превърнато в удобни обеми за съхранение.

Интериорът е в съвременен стил, мебелите са с изчистена, дори минималистична визия, която е наложена от многофункционалния им дизайн. Забелязваме и наличието на дизайнерски лампи и интересни произведения на изкуството.
mini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-2
mini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-3

mini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-4g mini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-5g mini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-6gmini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-7gmini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-8ggmini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-9gmini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-910gmini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-911gmini-studio-pokazva-ideen-interior-s-multifunktsionalni-mebeli-19-m-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.