Trending News
HomeКъщиМодерна резиденция в Милано, показва интересни мебели и функции

Модерна резиденция в Милано, показва интересни мебели и функции

Намираме се в слънчева Италия, в прекрасния град Милано, за да разгледаме в детайли една модерна резиденция, носеща името Casa Con Dependance (Къща с приложение). Нейният интериор е едновременно обичаен и ненатрапващ се, като същевременно показва изтънчени декори и интересни интериорни елементи. Дело е на дизайнерската къща Disegnoinopera и е завършена още в края на 2013 година.

moderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-1g

Може би, когато прочетохте заглавието си представяхте огромна резиденция с много стаи и свободно пространство, но в действителност къщата е малка и разполага с няколко добре оформени зони. Първата зона, която ще видите и която прави силно впечатление с перфектната си подреденост е всекидневната, където виждаме интересна и много раздвижена стена с изобилие от места за съхранение. Там се намира и телевизорът, както и озвучителната система, а за да им се насладят собствениците пред тях е поставен удобен голям диван.

От другата страна на същата стая откриваме удобен кът за хранене, който се отличава с атрактивен полилей с модерено – индустриален стил, както и кът за почивка и такъв за работа. Това, което привлича погледите в тази страна на помещението е витата стълба с впечатляваща форма. Тя е нещо повече от стълба, която води към втория етаж, тя е декоративен елемент, който несъмнено прави силно впечатление с перфектните си обли форми. Освен, че допълва идеално интериора, витата стълба е перфектно решение за малки къщи, като тази.

Следващото помещение, в което влизаме е просторната и добре осветена кухня с удобни рафтове и модерни електроуреди. Но това, което ни направи силно впечатление е прекрасната малка маса и столовете, поставени до стената в началото на стаята. Това е едно многофункционално пространство, тъй като масата може да служи като уютен кът за закуска или като работна повърхност. Не можем да пропуснем да отбележим страхотния полилей над този кът.

В спалнята откриваме едно много релаксиращо и интимно усещане и интериор с неутрална цветова палитра, дълги завеси и стъклени врати, които водят към красивата тераса.

Дойде ред да погледнем и банята, която се откроява със своя добре организиран дизайн. Тя е перфектен пример за това, как една не много голяма баня може да изглежда повече от добре, без да са нужни големи и лъскави мебели и декоративни елементи.

moderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-2g moderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-3g moderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-4gmoderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-5g moderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-6g moderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-7gmoderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-8g moderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-9g moderna-rezidentsiq-v-milano-pokazva-interesni-mebeli-i-funktsii-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.