НачалоАпартаментиМалък черно-бял апартамент в Полша с минималистичен дизайн

Малък черно-бял апартамент в Полша с минималистичен дизайн

Познан е исторически град, изпълнен с исторически замъци и носещ чара на един стар свят, който успява да ни пренесе в една отминала епоха. Въпреки това, стилът на живот е като във всеки останал модерен град и има своите изисквания към начина, по който живеят, работят и творят месните. Интериорният дизайн не прави изключение и за да ви го докажем, ще разгледаме един апартамент с минималистичен дизайн, който поставя акцент върху визуалната простота и функционалност.

malak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-1g

Интериорът на това жилище, дело на студио Kasia Orwat, наподобява от части апартамент със скандинавски интериор, смесен със съвременния минималистичен стил, което го прави много привлекателен. Цветовата палитра от два тона, позволява на дизайнерите да изместят фокуса към геометричните линии и текстурите, които са използвани тук и по този начин придават на жилището една неповторима аура.

Черно-белите интериори притежават една трайна харизма, която присъства и в този тип апартаменти и създава специфична лъскава изтънченост и чувство за изключителност. На места забелязваме ярки зелени и жълти цветни акценти, които оживяват жилищните площи, докато декорите в сиво утвърждават монохромния облик на пространството. Столовете за хранене, лъскавите кухненски плотове и шкафове, които изчезват в сивото пространство перфектно допълват неутралната обстановка във всекидневната.

Макар, че апартаментът не притежава достатъчно място, използването на тази проста цветова схема, осигурява усещането за по-голямо пространство. Спалнята и банята продължават неутралната тенденция и допълват колекцията от интересни текстури и геометрични линии, която апартамента предлага.

Въпреки, че повечето от вас ще сметнат интериора на апартамента за студен и скучен, ние можем да ви уверим, че такава прецизност, усет към естетически красивото и внимание към всеки един детайл са рядко срещани. Насладете се на колекцията от снимки.

malak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-2g malak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-3g malak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-4gmalak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-5g malak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-6g malak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-7gmalak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-8g malak-cherno-bql-apartament-v-polsha-s-minimalistichen-dizain-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.