HomeКъщиФункционалност, стил и комфорт в модерната резиденция Matrix

Функционалност, стил и комфорт в модерната резиденция Matrix

Мебелите – какво всъщност са те? В повечето случай ги приемаме като необходимост – те са там, за да ни служат, за да изпълняват предназначението си и да съхраняват вещите ни. В тази статия ще разгледаме мебелите като нещо по-различно от това. Ще погледнем на тях като основен градивен елемент в интериора, като нещо, което дарява живот, функционалност и едновременно с това декорира жилището. За да погледнем на мебелите от тази гледна точка, ще разгледаме интериорния дизайн на една резиденция в Тайпе, Тайван, която показва нагледно, как всичко написано по-горе се превръща в реалност.

funktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-1g

M.Y. Interior Design е интериорното студио зад проекта, наречен Matrix, който предстои да разгледаме. Тук интерактивните и креативни мебели, предлагащи на собствениците нови функции и интересни приложения са в изобилие. Другото нещо, което е в изобилие и което ние, а може би и вие много харесвате е добре скритото LED осветление, което играе важна роля в изграждането на този модерен дизайн.

Това, което грабва вниманието още в първите разгледани снимки на резиденцията е невероятната стена във всекидневната, която показва страхотни форми и неочаквани градации. В следващия момент, може би ще си помислите, че отсрещната стена е някак празна, но грешите. Резиденцията предлага разнообразие от аудио и визуална среда, която се състои от сравнително малкия LCD телевизор и бяло платно с проектор.

Навиците на собствениците са взети под внимание и според тях са проектирани и останалите мебели и пространства. Разгледайте всички снимки по-долу – гарантираме ви, че има какво да видите.

funktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-2g funktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-3g funktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-4gfunktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-5g funktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-6g funktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-7gfunktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-9g funktsionalnost-stil-i-komfort-v-modernata-rezidentsiq-matrix-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.