Trending News
HomeБаняМодерен дизайн за малка баня в кафяво и бяло

Модерен дизайн за малка баня в кафяво и бяло

За банята, която ще ви покажа днес, нямам почти никаква информация и това е първия случай, в който говоря за нещо без да имам официална информация за него. Дизайнът на тази малка баня обаче силно ме впечатли и разглеждайки го прецених, че в него има не малко интересни идеи, които биха могли да послужат за вдъхновение на много от вас. Така реших, въпреки липсата на каквато и да е информация за проекта като квадратура, използвани материали или някаква предистория, да ви покажа няколко снимки на малката баня и да изкажа своето лично мнение.

moderen-dizain-za-malka-banq-v-kafqvo-i-bqlo-1g

 Това, което ме впечатли най-силно в дизайна на банята е това, че в него има основен замисъл и движеща идея, която прави интериора различен и завършен. Движещата идея тук откриваме в лицето на една от стените, която показва снимки с кадри от стари (черно-бели) филми. Освен, че е оригинална, идеята със старите филми дава тон на останалата част от интериора, като налага концепцията от два основни цвята – кафяво и бяло.

Освен това, в интериора откриваме всичко нужно за една малка, но и модерна баня. Голямото огледало зад вградената в плота мивка увеличава визуално пространството, а предвиденото за пералня място е една много практична идея. Съвременният стил си проличава в много от елементите тук – хромираните кранове и смесители, комбинираните в едно вана и душ кабина и най-вече в сменящото цветовете си LED осветление за баня.

Според мен статията ще е много полезна за много от вас, които притежават малка баня, но имат големи планове за нея.

moderen-dizain-za-malka-banq-v-kafqvo-i-bqlo-2g moderen-dizain-za-malka-banq-v-kafqvo-i-bqlo-3gmoderen-dizain-za-malka-banq-v-kafqvo-i-bqlo-4g moderen-dizain-za-malka-banq-v-kafqvo-i-bqlo-5g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.