Trending News
HomeКухняСтилен и удобен интериор на кухня и трапезария

Стилен и удобен интериор на кухня и трапезария

Удобната и функционална кухня е нещо изключително важно и нейното проектиране трябва да бъде в ТОП приоритетите ви, когато планирате интериора на новото си жилище. Всички знаем, че съчетанието на кухнята с трапезарията е една много удобна и практична идея, но от друга страна изисква повече място и по-детайлно планиране на пространството. В случая, който ще разгледаме днес, за да създадат удобно и достатъчно голямо пространство за кухненския бокс и трапезарията, дизайнерите обединили две малки стаи в една. Нека видим проекта в детайли …

stilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq-1g

Обща площ на помещението след сливането на двете стаи е 26 м². Основната концепция, върху която са работили дизайнерите е създаването на неутрална кухня с ярки цветови акценти, като за основен цвят е избран сивия и светло бежовия, а допълнителния акцентиращ цвят е лимонено жълтия. Стените са облечени в декоративна мазилка, която в по-голямата част от стаята наподобява на “недовършена” стена от бетон.

Тъй като помещението е съставено от две стаи, в него има два входа. Дизаинерите решили да премахнат единия и използвали една много хитра идея – вместо да го зазидат, те го превърнали в креативна и интересно изглеждаща етажерка за вино и напитки. Декоративните панели от дървени плоскости, които откриваме върху тавана и една от стените имат и допълнителна функция – те скриват добре изградена вентилация, която има за цел да поддържа въздуха в кухнята чист и свеж. Друг интересен и заслужаващ вниманието ни елемент от кухненското обзавеждане е барът, който може да се върти, като по този начин се променя цялото пространство.

В момента интериорът на кухнята, както и този на целия апартамент, е в процес на изграждане и ще се постараем след изпълнението му да приложим и реални снимки от жилището.

stilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq-2g stilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq-3g stilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq-4gstilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq-5gstilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq-6gstilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq-7gstilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.