Trending News
HomeСпалняМодерна интериор на спалня с топъл и нежен дизайн

Модерна интериор на спалня с топъл и нежен дизайн

Много пъти сме говорили за това, как би трябвало да изглежда една модерна спалня, но като че ли напоследък импровизацията и смелите интериорни решения се забелязват все по-често, а експериментите и смесването на различни стилове станаха опорна точка на много дизайнери. В това няма нищо лошо, дори е препоръчително, тъй като именно уникалността и следването на клиентските желания правят един интериор едновременно интересен и функционален, но това, което забелязвам аз е, че все по-често забравяме едно – спалнята е място за почивка, нежност и спокойствие. В стремежа си да направим по-модерен и екстравагантен интериора на нашата спалня, ние често забравяме най-важното – емоциите, които трябва да поражда у нас тази стая.

moderna-interior-na-spalnq-s-topal-i-nejen-dizain-1g

В проекта, който ще разгледаме днес е обърнато особено внимание на емоциите и чувствата, които създава интериора на спалнята. Цялата визия е изградена около концепцията за чувственост и страст, които можем да забележим в голяма част от елементите на интериора. Освен меките и нежни нюанси на розово и червено в стаята забелязваме и силното присъствие на шоколадово кафявия цвят, който придава топлина и прекрасно усещане за спокойствие. Завесите в цвят бордо са причината в стаята да се усеща бохемско присъствие, а яркото цикламено леглото заедно с извитите линии на тавана и стените добавят динамика в модерната спалня. Една страхотна атмосфера, подходяща за почивка и нежни моменти с любимия човек.

Използвайте полето за коментари в края на статията и споделете с нас, как трябва да изглежда интериора на модерната спалня и какви емоции и чувства би трябвало да поражда у нас?

moderna-interior-na-spalnq-s-topal-i-nejen-dizain-2g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.