НачалоАпартаментиМодерен апартамент с тюркоазени акценти в Москва

Модерен апартамент с тюркоазени акценти в Москва

Интериорът на този модерен апартамент е проектиран от руското дизайнерско студио Volume-X за младо семейство с три деца. Съобразен напълно с техния забързан начин на живот, новият им дом предлага един модерен и светъл интериор, който в същото време е достатъчно функционален  и удобен, както за възрастните, така и за децата.

moderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-1g

Когато дизайнерите се захванали с този проект, всички стени на апартамента били неравни и негодни за работа, без да бъде извършена поправка. Наложило се да преправят почти всички стени, дори тези, на спомагателните помещения (гардероб и перално помещение), за да пристъпят към същинската част на работата.

В интериора преобладават топлите цветове и контрастиращите помежду си текстури. Основният акцент, който можем да забележим в почти всяка стая е умелата комбинация между бели и тъмни (в повечето случаи черни) детайли и цветове. Друг основен елемент тук е дървото и по-точно американският дъб, който можем да открием на стените, подовете, че дори и на таваните.

Въпреки, че стилът на жилището попада в категорията на минималистичните интериори, тук има много разнообразни акценти и декоративни елементи, които придават уют на пространствата. Във всекидневната можем да открием различни декоративни възглавнички върху големия и удобен диван, тюркоазен килим с дълги влакна, както и стена, отрупана с декоративни елементи.

В заключение можем да кажем, че това е един прекрасен пример, как апартамент в минималистичен стил може да бъде топъл, приветлив и удобен, както за възрастни, така и за деца.

moderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-2g moderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-4g moderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-3gmoderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-5g moderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-7g moderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-6gmoderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-8g moderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-910g moderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-9gmoderen-apartament-s-tiurkoazeni-aktsenti-v-moskva-911g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.