НачалоАпартаментиАпартамент 128 в Полша – малки размери, големи идеи

Апартамент 128 в Полша – малки размери, големи идеи

Когато изберете да създадете дом в големия град, това несъмнено означава покупката на ново жилище. В днешно време, покупката на нов дом е свързана с търсенето из между много жилища, докато попаднете на точното – това, което може да наречете след време свой дом. Друг важен момент при закупуването на нов апартамент е цената, а в днешните трудни времена събирането на нужната сума е голямо предизвикателство. Често се налага да направим компромис и да закупим малък апартамент, а не този, за който сме мечтали. Но по-малкото пространство не винаги означава, че трябва да жертваме стила и удобството.

В тази статия ще разгледаме едно малко студио в Полша, разполагащо със скромните 37 м², което ще ни докаже за пореден път, че малкото пространство не бива да ни пречи да изградим един страхотен дом. Ключът към успеха в такива случай е обръщането на голямо внимание върху всеки малък детайл.

apartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-1g

Вероятно първото нещо, което ще забележите в този малък апартамент са огледалните стени, гравирани с дървета. Тези стени отразяват светлината и придават една визуална илюзия за по-просторно и широко помещение. Това, което ще ви изненада в случая е, че това не са просто огледални стени, а стените на импровизираната спалня. Може би ще си помислите, че толкова малка спалня би била неудобна, но се замислете какво ви трябва в една спалня? Тук откриваме звукоизолиращи стени за по-пълноценен сън, няколко нощни лампи и голямо и удобно легло.

По-малки по размер огледала са разположени стратегически и на други места в жилището, с цел добавяне на светлина и ефирност. Цветовата палитра е изцяло от натурални тонове, сред които са няколко тона на кафявото, естествено зелено и разбира се бяло.

Малката кухня е невероятна, особено впечатление прави вълнената текстура използвана над кухненския плот. Тя перфектно си пасва с дървените врати на шкафчетата отгоре. Масата за хранене е малка, но напълно достатъчна, а висящите над нея осветителни тела се отразяват в огледалото и създават илюзията за дълбочина.

Завършваме обиколката си с бялата баня, която не изневерява на стила на апартамента и също показва дървени елементи и огледала. Може би, ще пропуснете да забележите поставката за сапуна, тази за тоалетната хартия, както и тази за кърпите, за това ние ви подтикваме да го направите. Те са оригинални елементи, които правят банята креативна и забавна.

apartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-2g apartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-3g apartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-4gapartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-5g apartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-6g apartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-7gapartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-8g apartament-128-v-polsha-malki-razmeri-golemi-idei-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.