Trending News
HomeАпартаментиМодерен апартамент с изтънчен и уютен интериор [84 м²]

Модерен апартамент с изтънчен и уютен интериор [84 м²]

Проектиран от архитекта Eugene Meshcheruk, този светъл и просторен апартамент претърпял пълна трансформация, за да се превърне в уютен дом за младо семейство от Запорожие, Украйна. Жилището с големина от 84 м² притежава уютен интериор с модерно излъчване, съобразен с нуждите и вкусовете на неговите собственици.

Първата стъпка, която предприел архитекта, докато създавал новата визия на апартамента, била да премахне една от основните стени, за да създаде максимално отворени жилищни площи. В момента на мястото на старата плътна бетонна стена е изграден красив разделител, изработен от шперплатови плоскости, които разделят трапезарията и кухнята от хола.

moderen-apartament-s-iztanchen-i-uiuten-interior-84-m-1g

В интериора има изобилие от изтънчени и привличащи вниманието текстури, които забелязваме главно по стените. Текстурата наподобяваща дървени кубчета, дървения панел в средата на помещението и тухлената стена в коридора създават динамика у интериора, докато основният бледожълт цвят прави атмосферата уютна и спокойна. Черно-белите завеси от пода до тавана са финалните щрихи, които придават драматичен завършек на декора.

В спалнята откриваме същата изтънчена атмосфера, каквато и в останалите помещения. Освен за спане и почивка, стаята е приспособена и за работа от вкъщи, като можем да забележим ясно обособена зона за тази дейност. Прозрачно бяло перде разделя дългото, но прибрано работно бюро. От другата страна на леглото е предвидена удобна тоалетка с интересно осветление.

Жилището показва един интересен и различен начин за разделяне на отделни зони, който едновременно разделя и обединява две или повече от тях. Дървените акценти, модерното излъчване на мебелите и скритото амбиентно осветление са онези неща, които изпъкват и определено заслужават внимание.

moderen-apartament-s-iztanchen-i-uiuten-interior-84-m-2g moderen-apartament-s-iztanchen-i-uiuten-interior-84-m-5g moderen-apartament-s-iztanchen-i-uiuten-interior-84-m-3g moderen-apartament-s-iztanchen-i-uiuten-interior-84-m-4g moderen-apartament-s-iztanchen-i-uiuten-interior-84-m-6g moderen-apartament-s-iztanchen-i-uiuten-interior-84-m-7g moderen-apartament-s-iztanchen-i-uiuten-interior-84-m-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.