Trending News
HomeАпартаментиТристаен апартамент с модерен и уютен интериор [77 м²]

Тристаен апартамент с модерен и уютен интериор [77 м²]

В следващите редове ще обърнем внимание на интериорния дизайн на един тристаен апартамент с площ от 77 м², част от новопостроения жилищен комплекс “Релакс” в Украйна. Жилището е собственост на младо семейство с две малки деца, а интериорът е дело на дизайнера Олга Тарасенко. Тя внимателно анализирала нуждите на своите клиенти, за да успее да адаптира жилищните площи с желанията им, главните от които били да притежават много места за съхранение на вещи и дрехи, както и свободно пространство за детски игри.

tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-plan

За да успее да създаде жилищна среда, която да отговаря на стандарта и навиците на своите клиенти, дизайнерката започнала с реконструкция. Още на входа на жилището поставила голям гардероб, обединила всекидневната и кухнята, а една от спалните била превърната в детска стая. Интересното е, че в жилището не е следван определен интериорен стил, а е работено с елементи от различни стилове, които били по вкуса на живеещите в него. Крайният резултат е един топъл и наистина уютен интериор.

Всекидневна и кухня

В жилището откриваме функционална кухня с трапезария, обединена с дневния тракт. Интересен е начинът, по който са разделени двете пространства. Между двете зони виждаме стена, висока колкото половината от височината на помещението. Между нея и тавана са поставени дървени летви позиционирани така, че да пропускат слънчевата светлина, идваща от прозореца в кухнята. По този начин двете помещения са запазили обема и свързаността си, докато в същото време се разделят визуално.

Тюркоазът присъства във всяка една от стаите в този апартамент, но най-концентрирано е използван в кухнята. Основните цветове в интериора са бялото и естествения цвят на дървото, което срещаме в различни форми, дори и под формата на корково покритие върху пода в кухнята.

tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-1g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-2g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-3g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-4g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-5gtristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-6tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-7

Спалня и детска стая

В родителската спалня е заложено на просторния и спокоен интериор. Тя е издържана в кремаво – бежов цвят, като забелязваме и акцентиращия ярък тюркоаз при рамката на огледалото и пуфа до тоалетката. Стаята разполага с изцяло остъклен балкон, който изглежда много просторен и предлага работно място и удобен гардероб.

В детската спалня откриваме две еднакви легла и голяма маса, приспособена за игра и други занимания. Интериорът е спокоен, обзавеждането функционално, а голямото количество дневна светлина създава приятен уют. Една от стените е покрита с интересна декорация в пастелени цветове, която разведрява интериора.

tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-8g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-9g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-910g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-911g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-912g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-913g

Коридор, баня и тоалетнаtristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-914g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-915g tristaen-apartament-s-moderen-i-uiuten-interior-77-m-916g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.