Trending News
HomeАпартаментиСтилен апартамент в индустриален стил

Стилен апартамент в индустриален стил

Много от статиите в Модерен Дом показват множество решения за различни стаи и със различни стилове. Малко са статиите като тази, показващи много и разнообразни решения за всяка една стая, събрани в един апартамент в индустриален стил. Дизайнерите от студио 2B Group са дали всичко от себе си, за да постигнат една уникална концепция с подчертан индустриален характер и дръзки интериорни решения.

Мезонетът на три нива се намира на последния етаж от модерна жилищна сграда в сърцето на Киев, Украйна. Дизайнерите са поместили в апартамента големи прозорци, които осигуряват красива гледка към града.

Няма да навлизаме в подробности за обзавеждането на това място. Разгледайте снимките и сами ще откриете красивите и елегантни идеи за декорация.

Стилен апартамент в индустриален стил

Стилен апартамент в индустриален стил

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.