Trending News
HomeАпартаментиГениална идея за малък апартамент

Гениална идея за малък апартамент

Този малък апартамент е с оскъдната обща площ от 37 квадратни метра. Това е изключително ограничено пространство, особено когато има толкова много мебели които искате да разположите в него. Въпреки малката площ, собствениците на апартамента предложили на дизайнерите много изобретателна идея. Както сами ще забележите, в хола е изградена задигната платформа на която са поставени диван и масичка. Самата платформа е доста по – висока от пода на жилището и поради тази причина е изградена и допълнителна структура за достигане до горе. Най – интересното е, че под платформата с дивана и масичката се крие легло. Когато е необходимо, леглото просто се издърпва навън, а после се прибира, което спестява доста място. Идеята е уникална и много практична за апартаменти с малки размери. Не липсват и други и интересни решения за спестяване на място. Забележете големите шкафове окачени високо на стената в хола. Също интересна идея е и мястото за окачване на велосипеда на тавана, което спестява доста мяато.

В това малко жилище има толкова много и интересни идеи, които можем да използваме в нашите малки апартаменти. Бихме се радвали, ако споделите вашето мнение за апартамента, като използвате полето за коментари в края на страницата.

Гениална идея за малък апартамент

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net