НачалоАпартаментиЕдностаен апартамент с удобна кухня и светъл балкон [30 м²]

Едностаен апартамент с удобна кухня и светъл балкон [30 м²]

Наскоро попаднах на този нестандартен проект, предназначен за малък едностаен апартамент с големина от 30 м² и не се стърпях да ви го покажа. Интериорният дизайн е семпъл, бюджетен и предназначени за студенти. Изграден е върху два основни аспекта от живота на бъдещите обитатели, което го прави много интересен и креативен.

Както споменах, проектът е строго съобразен с два основни критерия – страстта на собствениците да използват кухнята по предназначение, впускайки се във всевъзможни кулинарни предизвикателства и необходимостта от светло и спокойно място за учене, тъй като и двамата са студенти.

Друг интересен аспект, който забелязваме в проекта е сблъсъка на стилове, що се отнася до картините, които откриваме върху част от стените. Забелязваме присъствието на класическа черно-бяла фотогрфия на Айфеловата кула в Париж, както и няколко поп-арт произведения на изкуството, позиционирани над леглото в общото помещение.

ednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-1g

За да се осигури нужното пространство за изграждането на адекватна по размери и функционалност кухня, жилището е лишено от маса за хранене. За сметка на това е осигурен бар плот с достатъчна ширина, така че да бъде удобен за хранене. Другият важен елемент е мястото за концентрация върху учебния материал. Този кът е създаден на малкия, но добре организиран балкон с панорамни прозорци, осигуряващи максимално количество слънчева светлина.

Жилището предлага също и голям гардероб, позициониран в предвиденото за него място в коридора. Банята е в модерен стил и е със задоволително големи размери, като се има предвид големината на цялото жилище.

Апартаментът за пореден път доказва ползите от добрата комуникация между дизайнери, архитекти и крайни клиенти, както и страхотните резултати, постигнати, чрез изграждане на интериор, въз основа на приоритетите на собствениците.

ednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-2g ednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-3g ednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-4gednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-5gednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-6gednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-7gednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-8gednostaen-apartament-s-udobna-kuhnq-i-svetal-balkon-30-m-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.