НачалоАпартаментиМалко жилище с младежки интериор в скандинавски стил

Малко жилище с младежки интериор в скандинавски стил

Може би се чудите дали скандинавксия стил би бил подходящ за апартамент, в който ще живеят младежи и дали чрез него е възможно постигането на свеж интериор. Ами, както се казва „Няма невъзможни неща“ и в тази статия ще ви покажем именно един такъв пример. Дизайнерите са създали ведра и просторна обстановка, използвайки простотата на скандинавскитя стил, съчетана с няколко свежи интериорни решения, а крайния резултат е повече от задоволяващ.тю

Жилището е с площ от 41 квадратни метра, а проектът, който виждате е от руския дизайнер Денис Красич. Семпъл, но с младежко излъчване, вдъхновен от скандинавския стил, апартамента е с много елегантен интериор, умело обединяващ няколко различни елементи. От геометричните модели, които придават динамика на пространството , съчетани с чистите линии специфични за скандивските интериори, до крреативните цветови комбинации, благодарение на които целия апартамент излъчва младежка атмосфера.

Белите мебели във всекидневната са умело съчетани с тюркоазени детайли с цел разнообразяване на предимно белия декор. Геометричните линии са навсякъде – забелязваме ги при принтовете върху мебелите, шарката на килима, както и тази на плътните черни пердета. В кухнята също доминират геометричните ивици, върху тъмния стенни тапети, които от своя страна са в идеален контраст с белите кухненски шкафове.

Вижте галерията и се вдъхновете от творческия дизайн на този едновременно семпъл и закачлив интериор.

malko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-1g malko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-2g malko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-3g malko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-4g malko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-5gmalko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-6gmalko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-7gmalko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-8gmalko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-9gmalko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-910gmalko-jilishte-s-mladejki-interior-v-skandinavski-stil-911g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.