HomeАпартаментиСвеж и практичен интериор на двустаен апартамент в Сао Пауло

Свеж и практичен интериор на двустаен апартамент в Сао Пауло

В статията ще разгледаме апартамент, намиращ се в Сао Пауло, Бразилия, който има топъл и функционален дизайн и според мен има какво да покаже. Жилището е с големина от 77 м², с чийто интериорен дизайн се заели дизайнерите от студио Conseil Brasil. Тяхната задача била да проектират удобна и приятна жилищна среда за младо семейство, като за целта те превърнали тристайния апартамент с две спални в двустаен такъв.

Стените на малката спалня са били напълно премахнати, за да се осигури повече пространство за гъвкавата социална зона, която интегрира хол, трапезария и малък домашен офис. Кухнята е останала на първоначално предвиденото за нея място, а интериорът и е подобрен чрез добавяне на довършителни материали от висок клас.

svej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-1g

Интериорът на жилището е решен в семпли неутрални цветове, а присъствието на естествения цвят на дървото създава уютно усещане в социалната зона и кухнята, където голяма част от стените са облечени в дървен материал. Цветните акценти, които можем да забележим стратегически разположени из цялата жилищните площи, добавят игриво докосване към иначе неутралния интериор.

Интериорът на спалнята, както и този на банята е оставен в бяло, без излишни декорации и набиващи се на очи цветове, освен няколко цветни възглажнички в близост до леглото. Помещенията изглеждат просторни и семпли.

Насладете се на виртуална обиколка на жилището, благодарение на снимките, направени от Marcelo Scandaroli.

svej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-2g svej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-3g svej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-4gsvej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-5gsvej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-6gsvej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-7gsvej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-8gsvej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-9gsvej-i-praktichen-interior-na-dvustaen-apartament-v-sao-paulo-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.