Trending News
HomeСпалняИдеи за модерен дизайн на спалнята с акцентиращи стени

Идеи за модерен дизайн на спалнята с акцентиращи стени

Наскоро ви показах, как благодарение на акцентиращи стени може да превърнете хола си в едно по-атрактивно и модерно място. Днес отново ще стане дума за добавяне на акцент върху една от стените, но този път ще се преместим в спалнята, като за да ви вдъхновя максимално се постарах да подбера една голяма колекция от идеи, подходящи за всеки вкус.

https://moderendom.net/vdahnovqvashti-idei-za-vsekidnevna-s-aktsentirashti-steni/

Вдъхновяващи идеи за всекидневна с акцентиращи стени

В спалнята нещата стоят по малко по-различен начин, тъй като тук основната ни цел е да добавим акцент, който да засили усещането за уют, спокойствие и да придаде на стаята, предназначена за почивка по-топло усещане. Това са основните емоции, които повечето от нас търсят у техните кътчета за спане, но от опит знам, че хората са различни и има такива, които биха се впечатлили от по-абстрактни, по-ясно изразени и привличащи вниманието форми и цветове.

Имайки това в предвид подбрах примери, които показват създаването на различни усещания, благодарение на декорирането на една или повече стени в спалнята по различен и привличащ вниманието начин. Надявам се, че ще успеете да попаднете на идея, която да използвате във вашето жилище.

idei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-1g idei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-2g idei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-3g idei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-4g idei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-5g idei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-6g idei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-7g idei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-8gidei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-9gidei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-910gidei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-911gidei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-912gidei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-913gidei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-914gidei-za-moderen-dizain-na-spalnqta-s-aktsentirashti-steni-915g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.