Trending News
HomeАпартаментиМалък тавански апартамент с чист и просторен интериор [37 м²]

Малък тавански апартамент с чист и просторен интериор [37 м²]

Таванските помещения несъмнено имат своя чар и живота в тях е страхотен, но едновременно с това е и предизвикателство. Тъй като тези жилища са предимно малки и понякога ниски, когато ги обзавеждаме и ремонтираме трябва да действаме по-различно и с повече внимание към детайлите.

В статията ще разгледаме един завършен проект на малко таванско жилище с площ от 37 м², което може да се похвали с функционален и добре подреден интериор. За да се осигури достатъчно място за всички необходими стаи, интериорът е организиран като жилище с отворен план. Кухнята и всекидневната са обединени в едно, заемайки средната част на апартамента, а спалнята и банята са във външната му част. 

malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-1g

В жилището доминира белия цвят, въздействайки много ободряващо и създавайки усещането за по-просторно пространство. Освен белите стени и тавани, голяма част от мебелите също са решени в бял цвят, а това от своя страна в комбинация с дървения под създава скандинавско усещане у интериора. Друг фактор, който помага на жилището да се усеща по-голямо, отколкото е всъщност е голямото количество естествена светлина, идваща от големите прозорци тип капандури.

Откриваме умерено количество мебели, което е разбираемо, имайки предвид малкото пространство. Декоративните елементи също са с ограничен брой, но пък са точно на местата си  и успяват да въздействат благоприятно. Черно-белите картини са приоритет, а умишлено недовършената бетонна стена, която разделя коридора и кухнята е техния идеален фон.

Приготвил съм ви много снимки, от които се вижда подробно всеки детайл от малкото жилище. Разгледайте ги и не забравяйте да записвате всяка идея, която успее да ви вдъхнови.

malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-2g malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-3g malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-4g malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-5g malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-6gmalak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-8 malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-9 malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-910 malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-911 malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-912g malak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-913gmalak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-914gmalak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-915gmalak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-916gmalak-tavanski-apartament-s-chist-i-prostoren-interior-37-m-917g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.