Trending News
HomeАпартаментиМалък лофт с грабващ интериор в светли цветове

Малък лофт с грабващ интериор в светли цветове

Независимо от малките си размери, това таванско жилище грабва окото, още от първия поглед. Интериорът е светъл, с ярки и силно контрастиращи цветове. Мебелите са стилни с лъщящи повърхности и интересни текстури. Общата площ на този апартамент е 58 кв. метра, като основните помещения са разпределени на два етажа. На първия етаж са разположени холът, кухнята, трапезарията и банята, а на втория етаж е поместена спалнята.

Продълговатата форма на жилището позволява двата етажа да бъдат обединени с красива вита стълба. Апартаментът може би ви изглежда по-голям заради височината на тавана. Дизайнерите са акцентирали върху оранжевия цвят, който се среща в кухненското обзавеждане, както и върху доста декоративни елементи – килима, възглавничките, та дори и кърпите в банята. Силно впечатление правят произведенията на изкуствата, където преобладават черно-белите цветове.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.