Trending News
HomeСпалняИдеи за дизайн на модерна спалня

Идеи за дизайн на модерна спалня

Спалнята е най-удобното и облекчаващо кътче в цялото жилище, затова трябва да е удобна и  за сън, както и да е нежно декорирана, за да ви предразположи към интимни моменти с вашите половинки. В статията сме подбрали точно идеи за дизайн на спалня, които силно се надявам да отговорят на вашите желания. Цветовете са важна част от цялостната визия, за това трябва внимателно да ги подбирате. Предварително решете дали искате шарена и закачлива спалня или монотонна и спокойна зона за релаксация. Смесването на различни стилове също е добра идея, но трябва да внимавате, когато комбинирате цветовете – понякога нещата излизат от границата на красивото.

Идеи за дизайн на модерна спалня

Интересна и полезна идея е поставянето на рафтове над леглото или близо до него, върху които да поставите красиви предмети или пък аксесоари от първа необходимост. Получава се красива декорация, а в същото време създава удобство като приближава вещите ви близо до вас. За да добавите допълнително стил към стаята, поставете килим и завеси с еднакви или близки цветове. Заменете едноцветните и класически тапети с модерни такива, включващи различни текстури и арт елементи. И накрая, но не и по важност, са светлините- ако комбинирате различни видове светлинни източници и ги разположите на нестандартни места, може да се получат доста ефектни резултати.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.