HomeАпартаментиМалък апартамент с практичен и стилен итнериор

Малък апартамент с практичен и стилен итнериор

В предишната статия разгледахме един интересен проект, в който използването на преградни стени беше почти изцяло заменено с поставянето на пердета. Днес ще продължим темата с пердетата, като за целта ще разгледаме креативния интериор на един малък апартамент, където отново ще открием пердета, използвани за отделяне на едно помещение от друго.

Ако сте пропуснали да прочетете предишната ни статия, не пропускайте да го направите → Малък апартамент с пердета, вместо преградни стени

malak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-1g

Малкото жилище, което разполага с оскъдната площ от 32 м² откриваме в Москва, Русия. Интериорният дизайн на апартамента е проектиран от студио Decolabs и е съобразен с изискванията на неговите собственици – младо семейство, без деца. Въпреки малкото пространство и тесните стаи, дизайнерите са взели смелото решение да използват предимно тъмни цветове и материали, които се намират предимно в сивия цветови сектор. Въпреки неутралната и минималистична обстановка, жилището се усеща просторно и изглежда много удобно.

Една от причините неутралните цветове да не “затворят” визуално пространството са големите прозорци, които внасят достатъчно естествена светлина, за да остане интериора светъл, въпреки преобладаващите тъмни тонове. Отвореният план на жилището също допринася към усещането за простор и лекота.

Спалнята е отделена от основната жилищна част с плътно и дълго перде, което би трябвало да осигури спокойствие и уединение в частната зона на жилището. Кухнята и трапезарията също са частично отделени от всекидневната, посредством полупреградна стена, имаща за цел, както да разделя, така и да свързва двете помещения.

В малката баня откриваме една много добра концепция, която би работела добре и във вашия малък санитарен възел. Не се съмнявам, че ще откриете и други полезни и практични идеи, а за целта разгледайте детайлните снимки на това малко жилище и не забравяйте да използвате въображението си.

 malak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-2g malak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-3g malak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-4gmalak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-5gmalak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-6gmalak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-7gmalak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-8gmalak-apartament-s-praktichen-i-stilen-itnerior-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.