Trending News
HomeАпартаментиМалък апартамент с компактен и многофункционален интериор

Малък апартамент с компактен и многофункционален интериор

Малкото жилище, което ще разгледаме днес, се намира в жилища сграда в центъра на Киев. Апартаментът предлага оскъдните 22 м², от които само 3,8 м² са отредени за кухня. Дизайнът е компактен и многофункционален, а дизайнерите са проектирали внимателно всеки квадратен метър, така, че да извлекат максимума от малкото пространство. Работено е в рамките на скромен бюджет, но въпреки това резултатите са повече от задоволителни.

malak-apartament-s-kompakten-i-mnogofunktsionalen-interior-1g

Основните причини, поради които тясното жилище изглежда по-голямо са две – внасянето на повече естествена светлина и топлина, посредством разширяване на прозорците и белите стени и тавани, съчетани с ярко жълтия акцентиращ цвят, чиято комбинация прави помещенията по-светли и ефирни. Въпреки малките си размери, жилището предлага всички удобства, нужни на собствениците. Пример за това е работната площ, осигурена посредством платформа, изградена върху перваза на прозореца. При необходимост, това кътче се превръща и в маса за хранене.

Тесният балкон е превърнат в удобна зона за отдих, предлагаща спокойни градски гледки. Там е поместен и един от двата малки гардероба, а другия откриваме в импровизираната всекидневна, точно до компактния диван. Стената, върху която е окачен телевизора осигурява от едната страна удобно гардеробно помещение, а от другата малък кухненски шкаф. Кухнята е очаквано малка, но не е лишена от нищо, като в допълнение, в нея са монтирани пералня и съдомиялна машина.

Проектът е чудесен пример за това, как едно жилище с много малки размери може да осигури нужния за едно малко семейство комфорт и набор от помещения. Компактният и свеж дизайн позволяват в жилището да се живее спокойно и удобно.

malak-apartament-s-kompakten-i-mnogofunktsionalen-interior-2g malak-apartament-s-kompakten-i-mnogofunktsionalen-interior-3g malak-apartament-s-kompakten-i-mnogofunktsionalen-interior-4gmalak-apartament-s-kompakten-i-mnogofunktsionalen-interior-5gmalak-apartament-s-kompakten-i-mnogofunktsionalen-interior-6gmalak-apartament-s-kompakten-i-mnogofunktsionalen-interior-7gmalak-apartament-s-kompakten-i-mnogofunktsionalen-interior-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.