HomeАпартаментиСъвременен апартамент с красив и уютен интериор

Съвременен апартамент с красив и уютен интериор

Днес ще се отбием до красивия руски град Екатеринбург, за да разгледаме един модерен апартамент, претърпял големи промени и тежки реконструкции. Жилището се намира в пищния жилищен квартал “Татищевский”, а общата площ, с която разполага е 90 м². Задачата, с която се захваща интериорният дизайнер Валентина Ивлева не е никак лесна, тъй като за постигне на желаните от собственика резултати, трябвало да предприеме драстични мерки, за да се справи с “ужасния” жилищен план на апартамента.

Интериорният дизайн на жилището е предназначен за бизнес дама на средна възраст. Тя имала няколко условия към младата дизайнерка, а именно тя да успее да изгради проект с просторни помещения, ясно открояващи се една от друга зони и голям и удобен дрешник. Всичко това не би трябвало да затрудни един талантлив професионалист, но тук имало една малка подробност – жилището било разпределено много неудобно. Имало множество тъмни и дълги коридори, малки и безполезни стаи и два балкона.

След умелата намеса и проява на професионализъм от страна на Влантина Ивлева , жилището се сдобило с големи и просторни стаи, ясно разграничени лични и общи зони, а също така едната тераса била приобщена към хола. Основните цветове избрани за интериора са топли и слънчеви, а благодарение на големите прозорци гледащи на север, стаите са обгърнати в естествена светлина през по-голямата част от деня.

Проектът показва интересни интериорни решения в почти всяка една от стаите. Силно впечатление правят жълтите акценти, като най-отличителен такъв е големия жълт диван във всекидневната. Кухнята и всекидневната са стилно съчетани, като кухнята заявява своята индивидуалност с различни декоративни елементи и добавения бял цвят.

Силно впечатление ни направи и спалнята. Там цветовете са изпепеляващи и предразполагащи към пълно спокойствие. Подтикващи към релаксация са и плътните пердета, които успяват да превърнат приглушат естествената светлина до минимум, както и ефектното LED осветление, превръщащо спалнята в оазис на спокойствието.

savremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-4g savremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-5g savremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-6gsavremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-7g savremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-9g savremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-8gsavremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-910g savremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-911g savremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-912gsavremenen-apartament-s-krasiv-i-uiuten-interior-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.