Trending News
HomeАпартаментиМалък апартамент с интересно решение за работа от вкъщи (37 м²)

Малък апартамент с интересно решение за работа от вкъщи (37 м²)

Все повече хора избират да работят от вкъщи, тъй като в ерата на интернет и мобилните технологии това не само е възможно, но в повечето случай е и добре платено. Работното място е много важно в този случай, тъй като то трябва да предлага продуктивна атмосфера, но и да е стилно и да отговаря на заобикалящия го интериорен стил. Когато жилището ти е малко, задачата за изграждане на жизнен и стилен работен кът е меко казано трудна и много отговорна. Днес ще разгледаме един проект, който е пример за добре интегрирано работно място в малко жилище.

malak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-1g

 Малкият апартамент, собственост на младо семейство, е със скромната площ от 37 м², но е добре организиран и не е предвидено местене на стени, врати или прозорци. Задачата на дизайнерите е да превърнат едностайния апартамент в уютно жилище с удобен работен кът за собственичката, която е професионален фотограф.

Решението, което дизайнерите ни показват в този проект е изграждането на подиум в общата жилищна площ, който осигурява работно пространство. Интересното при това интериорно решение е, че не отделя напълно работния кът и не ограничава движенията на работещия.

Жилището е наистина малко и собствениците са били изправени пред дилемата “отделна спалня или работно място” и както става ясно, професионалното развитие e надделяло. Разтегаемият диван играе ролята на спалня и за да накарат младото семейство да се почустват като в спалня, дизайнерите са разположили симетрично от двете страни лами, фигури, както и голяма картина, точно както е в една истинска спалня.

В отделно помещение откриваме скромният кухненски бокс и трапезарията. Интересното е, че въпреки размерите си кухненското обзавеждане не лишава от нищо, напротив, то предлага пълен набор от кухненски електроуреди, а белият му цвят и компактният му дизайн го правят много подходящо. Остана да погледнем и в банята, която както може би сте очаквали е с компактни размери, но за сметка на това вътре откриваме голяма вана. Тя е по заявка на собствениците, тъй като отпускането във ваната е от любимите им занимания. Банята е решена в интересна текстура, наподобяваща естествени каменни плочи с блестящ метален блясък, които добавя дълбочина към повърхността.

malak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-2g malak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-3g malak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-4gmalak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-5gmalak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-6gmalak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-7gmalak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-8gmalak-apartament-s-interesno-reshenie-za-rabota-ot-vkashti-37-m-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.