НачалоБаняМалка баня с функционален дизайн (Душ зона + вана)

Малка баня с функционален дизайн (Душ зона + вана)

Модерният човек – това е този човек, който е погълнат от ежедневието, постоянно е в движение и умът му е винаги ангажиран. Той работи много, живее на бързи обороти, а времето за почивка е малко, но тогава той иска да направи всичко, което е пропуснал през работната седмица. Най-вероятно много от вас се припознаха в описания от мен образ, тъй като живота в 21 век ни налага подобен стандарт, а на нас не ни остава нищо друго освен да се адаптираме.

malka-banq-s-funktsionalen-dizain-dush-zona-vana-1g

Днес ще погледнем един проект на малка баня, предназначена именно за модерни хора с динамичен начин на живот. Банята е с големина около 5 м², но както сами ще забележите в нея не липсва нищо, напротив. Интересното в случая е, че в малката баня е предвидено да се монтира вана и отделно от нея да бъде изградена душ зона.

Както споменахме вече, модерният човек живее живот на бързи обороти и има нужда от удобно място, където да може да вземе душ преди важна среща. От друга страна, през уикенда ще бъде чудесно, ако той може да се отпусне в удобната вана и да изгони от главата си всички мисли, които обикновено не излизат от там.

В банята откриваме още вградена тоалетна и удобен шкаф с мивка и двете с марка Villeroy & Boch. Точно до тоалетната е изградена ниша, скрита зад тясна врата, която дава достъп до бойлера и мини складово помещение. Стените и таваните са в бяло, с цел визуално разширяване на пространството, а пода е решен в интересни многоцветни плочки, които придават динамика на иначе стерилното помещение.

malka-banq-s-funktsionalen-dizain-dush-zona-vana-2g malka-banq-s-funktsionalen-dizain-dush-zona-vana-3g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.