НачалоАпартаментиКак се живее и работи в стая с площ от 15 м² ?

Как се живее и работи в стая с площ от 15 м² ?

Как си представяте перфектният домашен офис? А ако ви задам въпроса „Как си представяте перфектният дом в офиса?“ как ли бихте ми отговорили? И двата въпроса не биха затрудили израелския архитект Ranaan Stern, който сам проектирал и конструирал студио за млад художник в Тел Авив, което ще разгледаме в тази статия.

kak-se-jivee-i-raboti-v-staq-s-plosht-ot-15-m-1g

Студиото разполага с площ от супер скромните 15 м². То се нуждаело не просто от дизайнер, а от точния дизайнер, който да съумее да направи тясното пространство годно за работа и същевременно за следобедна дрямка.

Ranaan Stern не само успял да се справи и с двете, но направил от малката стая едно страхотно място, притежаващо две бюра, 36 шкафове и чекмеджета, маса за хранене, пегборд стена и още много интересни скрити опции. Може би най-интересното тук е, вграденото в стената легло, което с едно движение предоставя удобно място за следобедна дрямка, където работещите в студиото могат да презаредят силите си.

Въпреки, че снимките не могат да разкрият много относно това, което се крие в многото чекмеджета, трябва да споделим с вас, че всичко е перфектно организирано. Художникът създава и колекционира различни видове творби. Повечето от тях са 2D, но има и някои малки скулптори, книги и други обемисти неща. Това наложило и поставянето на различни по размер и форма единици за съхранение, но този факт не затруднил дизайнера и както сами виждате малкото жилище изобилства от шкафове с различна големина и форма.

Остана да разгледаме и по-детайлни снимки на това малко, но пълно с живот помещение.

kak-se-jivee-i-raboti-v-staq-s-plosht-ot-15-m-2g kak-se-jivee-i-raboti-v-staq-s-plosht-ot-15-m-3g kak-se-jivee-i-raboti-v-staq-s-plosht-ot-15-m-4gkak-se-jivee-i-raboti-v-staq-s-plosht-ot-15-m-5g kak-se-jivee-i-raboti-v-staq-s-plosht-ot-15-m-6g kak-se-jivee-i-raboti-v-staq-s-plosht-ot-15-m-7g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.