HomeКъщиКрайбрежна резиденция с впечатляващ интериор и екстериор

Крайбрежна резиденция с впечатляващ интериор и екстериор

Архитектите от дизайнерското студио McClellan Architects  описват тази резиденция като подреден храм на спокойствие и благополучие. Те разказват още, че строителството на къщата, носеща името “Lake House 2“, се е превърнало в сериозно предизвикателство поради големия наклон на терена.

kraibrejna-rezidentsiq-s-vpechatlqvasht-interior-i-eksterior-1

Гледката е несъмнено спираща дъха. Тя е и една от главните причини това място да се превърне в това, което е. Тя е вдъхновила архитектите да наблегнат върху връзката на човека с природата, създавайки поредица от вътрешни дворове и пространства. Собствениците споделят, че залезите наблюдавани от тези вътрешни дворове са изключително красиви и романтични.

Резиденцията е заобиколена с лабиринти от зеленина, привличащи положителната енергия. Интериорът е лъчезарен и много шик. Използвани са много естествени материали, като облицовъчни камъни и дървени елементи от декора, с ясната цел да се засили връзката с природата и вътре в самата сграда.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.