HomeКухняИдеи за модерна кухня, които не бива да пропускате!

Идеи за модерна кухня, които не бива да пропускате!

При проектирането на нов дом има наистина много възможности за декориране и стилизиране. Може би най-трудният избор правим, когато подбираме интериора за нашата кухня. Дилемата “модерна или класическа кухня” е може би най-често срещания въпрос, който си задава всеки, на когото предстои ремонт или проектиране на тази стая.
От Модерен Дом, винаги сме препоръчвали модерния и съвременен дизайн за кухнята. Разбира се имам и аргументи зад тази препоръка, като най-голямата облага, която ще получите при избора на този стил е, че няма да изпаднете в ситуацията “сблъсък на стилове”.
Какво имаме в предвид?
Представете си, че имате красива класическа кухня от тъмно дърво – изглежда добре и се чувствате уютно, прекарвайки времето си в нея, но когато дойде момента за избор на кухненски уреди със сигурност ще ви поблазнят новите модели на някоя водеща марка, които в повечето случай са с иноксово или друго съвременно покритие.
Идеи за модерна кухня, които не бива да пропускате!
Модерната кухня, независимо дали е част от помещение с отворен план или е отделна стая, обикновено има опростен и изчистен интериор. Също така, се придава голямо значение на начина, по който пространството се използва и организира. Съвременните кухни имат много и различни пространства за съхранение, най-често скрити на неочаквани места.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.