НачалоКухня33 Идеи за модерна кухня, които не бива да пропускате!

33 Идеи за модерна кухня, които не бива да пропускате!

При проектирането на нов дом има наистина много възможности за декориране и стилизиране. Може би най-трудният избор правим, когато подбираме интериора за нашата кухня. Дилемата „модерна или класическа кухня“ е може би най-често срещания въпрос, който си задава всеки, на когото предстои ремонт или проектиране на тази стая.
От Модерен Дом, винаги сме препоръчвали модерния и съвременен дизайн за кухнята. Разбира се имам и аргументи зад тази препоръка, като най-голямата облага, която ще получите при избора на този стил е, че няма да изпаднете в ситуацията „сблъсък на стилове“.
Какво имаме в предвид?
Представете си, че имате красива класическа кухня от тъмно дърво – изглежда добре и се чувствате уютно, прекарвайки времето си в нея, но когато дойде момента за избор на кухненски уреди със сигурност ще ви поблазнят новите модели на някоя водеща марка, които в повечето случай са с иноксово или друго съвременно покритие.
idei-za-moderna-kuhnq-koito-ne-biva-da-propuskate-1
Модерната кухня, независимо дали е част от помещение с отворен план или е отделна стая, обикновено има опростен и изчистен интериор. Също така, се придава голямо значение на начина, по който пространството се използва и организира. Съвременните кухни имат много и различни пространства за съхранение, най-често скрити на неочаквани места.

 

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.