Trending News
HomeДекорацияКъща на плажа с впечатляващи идеи за декорация

Къща на плажа с впечатляващи идеи за декорация

Всеки мечтае за къща на плажа, така че решихме да ви покажем точно такава къща. Тя е дело на архитектите от Stelle Architects и се намира в малко селце близо до Ню Йорк. Частната резиденция е само на няколко крачки от плажа на Атлантическия океан, което я прави едно невероятно място за почивка. Къщата е на два етажа, стените са почти изцяло запълнени с големи прозорци, а на втория етаж е разположена голяма и красива веранда. Дизайнът е много интересен и разчупен, а материалите използвани в строежа са съобразени с околната среда и въздействието на солената морска вода.

Къщата се състои от основна част, компактна постройка за гости, гараж за две коли и басейн. Интериорът е елегантен, използвани са прости декоративни решения, които не изискват големи усилия при поддръжката. Нека погледнем.

Къща на плажа с впечатляващи идеи за декорацияКъща на плажа с впечатляващи идеи за декорация

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.