HomeАпартаментиАпартамент с модерен дизайн в ярки цветове

Апартамент с модерен дизайн в ярки цветове

Апартаментите отдавна не са просто квадратни помещения с няколко прозореца, в които да прекараме малко време. Апартаментът е олицетворение на нашия стил или на този на дизайнера, както е в случая. Главният дизайнер на жилището, което ще видите в тази статия е Мирея Пла от студио Вуонг. Нейната концепция за този апартамент е ясна – максимално отворено помещение и голяма доза естествена светлина. За да постигне своята идея, тя комбинира прозорци, плъзгащи се врати и три големи капандури, които “заливат” апартамента с поток от слънчева светлина.

Апартамент с модерен дизайн в ярки цветове

Таваните са на няколко нива, което придава на апартамента съвсем нова визия. Всички мебели са съобразени с изискванията на собствениците, а стените и таваните  са боядисани в бяло. Терасата е превърната в истинска зона за релакс благодарение на високите стени, балдахините и естествените декоративни растения. Спалнята впечатлява със стилна комбинация между няколко нюанса на лилаво и неутрално бяло.

Апартамент с модерен дизайн в ярки цветове

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.