HomeКъщиЛуксозна къща на о. Ибиса

Луксозна къща на о. Ибиса

Когато видях тази луксозна къща, първото нещо, което ми дойде на ум беше “Това не е обикновена къща, а сграда отговаряща на мечтите и представите ми за идеален дом”.

Пиша този материал с вълнение и възхищение към проектантите и дизайнерите на тази прелестна резиденция. Тя е построена преди повече от 30 години, но наскоро е преминала през пълна реставрация и благодарение на архитекта Malales Martinez Canut е придобила сегашната си изящност, получена благодарение на смесването на два коренно различни архитектурни стила – средиземноморски и испански.Луксозна къща на о. Ибиса

Името на резиденцията е Бланко де Ибиса, което означава голям бял дворец. Използвани са предимно Средиземноморски акценти и дървени мебели от Бали. Декоративните елементи са напълно натурални – тръстика, памук и естествени цветове като зелено или синьо. В интериорния дизайн се срещат класически и автентични елементи, както и модерни и иновативни материали, които в съвкупност създават една неповторима атмосфера.  Разгледайте снимките на това прелестно място, които внимателно сме подбрали за вас. Дано успеят да ви докоснат така, както докоснаха мен.

 

Луксозна къща на о. Ибиса

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.