НачалоКъщиУНИКАЛНО : Луксозна резиденция на о. Ибиса

УНИКАЛНО : Луксозна резиденция на о. Ибиса

[adrotate banner=“6″]

Когато видях тази луксозна къща, първото нещо, което ми дойде на ум беше „Това не е обикновена къща, а сграда отговаряща на мечтите и представите ми за идеален дом“. Пиша този материал с вълнение и възхищение към проектантите и дизайнерите на тази прелестна резиденция. Тя е построена преди повече от 30 години, но наскоро е преминала през пълна реставрация и благодарение на архитекта Malales Martinez Canut е придобила сегашната си изящност, получена благодарение на смесването на два коренно различни архитектурни стила – средиземноморски и испански.

Името на резиденцията е Бланко де Ибиса, което означава голям бял дворец. Използвани са предимно Средиземноморски акценти и дървени мебели от Бали. Декоративните елементи са напълно натурални – тръстика, памук и естествени цветове като зелено или синьо. В интериорния дизайн се срещат класически и автентични елементи, както и модерни и иновативни материали, които в съвкупност създават една неповторима атмосфера.  Разгледайте снимките на това прелестно място, които внимателно сме подбрали за вас. Дано успеят да ви докоснат така, както докоснаха мен.

[adrotate banner=“8″]

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.