HomeДекорацияКак да украсим стената зад леглото?

Как да украсим стената зад леглото?

Без значение дали леглото ви е с табла или не, добре украсената стена зад него го подчертава и допълва цялостната визия на спалнята. В тази статия сме подбрали десет идеи за украса на стената зад леглото, които са подбрани от различни стилове и ще ви помогнат да направите спалнята си ефектна и привлекателна.

Най-подходяща би била спалня в бяло, която чрез добавянето на нещо цветно над леглото ще придобие съвсем различен вид, а ако изберете и някоя искряща и шикозна декорация ще постигнете неочаквани и доста свежи резултати. Ако пък стаята ви е в различни цветове от бяло или сиво, изберете декоративни елементи във същата цветова гама, като тази на интериора.

Важно е да запазите първоначалния стил на помещението и да не се отклонявате драстично. Например, ако стаята ви е в модерен стил, може да се спрете на черно-бели фото-тапети на сгради или поп арт портрети на певци.

Kak-da-ukrasim-stenata-zad-legloto-1g

Ако искате да добавите нежен мотив в меки тонове, то тогава разгледайте декорациите в стил Polka dots, които са много модерни напоследък.

Не е задължително обаче да се водите по строго определени движения в модата или интериорния дизайн. Ако сте креативна личност бихте могли да използвате своето въображение и сами да сътворите перфектната декорация над леглото. Със сигурност тя ще ви радва, защото все пак си е ваше дело, а и ще е уникална сама по себе си.

И накрая един съвет за декориране на стената зад детското легло. Там не се колебайте да заложите на стикер за стена с любим герой на вашето дете. Това със сигурност ще забавлява вашето малко съкровище !

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.