Trending News
HomeАпартаментиСъвременен и луксозен апартамент в Полша от HOLA Design

Съвременен и луксозен апартамент в Полша от HOLA Design

Вярно е, че почти всички модерни домове имат минималистичен интериорен дизайн, но не можем да скрием факта, че въпреки това те са уникално красиви. Минималистичният стил се забелязва в много форми и носи различни усещания. Понякога е динамичен, понякога е успокояващ, а друг път е просто изненадващ и непринуден, но винаги със сложни и добре преценени детайли, въпреки че името му подсказва друго.
Съвременен и луксозен апартамент в Полша от HOLA Design
Апартаментът е след основен ремонт и е наречен “White and Water”.  Дизайнерското студио, което стои зад проекта е добре познатото ни  HOLA Design, чиито проекти сме ви показвали многократно. Жилището е разположено в сърцето на Варшава, Полша и впечатлява със своята изискана непринуденост и елегантност.
Проектиран за млада двойка, идеята на този апартамент е да се превърне в тяхно кътче, където да се скрият от света след дългия работен ден в офиса. Целта на дизайнерите е да направят мястото приятно за почивка, но и интересно и забавно за гостите на младото семейство.
savremenen-i-luksozen-apartament-v-polsha-ot-hola-design-3
Кухнята е с отворен план към хола и показва интересно разположение на мебелите. В центъра  има огромна маса за хранене, която се явява и като фокусна точка на стаята.
Спалнята запазва минималистичния стил. Там преобладават черното и бялото, а като главен акцент забелязваме голяма тухлена стена.
Банята е може би една от най-интересните зони тук. За направата и са използвани камък и стъкло, като на стъклената преграда зад ваната откриваме страхотно изображение, което със сигурност действа много отпускащо.
Всичките стаи в апартамента са с плъзгащи се врати, което го прави много просторен и ефирен. За пода е използван лакиран бял дъб, което напълно съвпада с лаковото покритие на почти всички мебели.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.