НачалоКухняКухнята мечта за 2013 според списанието HGTV Home

Кухнята мечта за 2013 според списанието HGTV Home

Онлайн списанието HGTV  е едно от най-популярните в световен мащаб в областта на обзавеждането, декорацията и всичко свързано с интериорния дизайн. Всяка година от там излъчват класация за различните видове стаи от едно жилище, носеща заглавието Dream Home. В тази статия ще ви покажем кухнята, която заслужи таз годишната титла „Кухня мечта“. kuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-1g Тя ще се хареса на тези от вас, които харесват спокойните и уравновесени интериори, както и стила „Дзен“. На пръв поглед кухнята е страхотна. Показва релаксираща обстановка със свежи цветове и много зелени растения. Шкафовете и уредите са в неутрални бели и сиви цветове, основния цвят на стените е наситено зелен, а на пода е поставен стилен бамбуков паркет. Всичко, от което имате нужда е на разположение и както се казва – на една ръка разстояние. В мечтаната кухня се срещат различни декоративни елементи и много зеленина, което прави мястото оживено и би накарало една домакиня да прекара голяма част от времето си там.

Кухнята е с лесен достъп до външната част на къщата, което прави движението лесно, а прозорците и вратата са стъклени, за да може домакинята да се наслаждава на природата и семейството си, дори и докато готви. Както във всяка функционална кухня, така и в тази има много места за съхранение на предмети и кухненски прибори, включително и мини килер за складиране на различни продукти. И накрая, но не и на последно място – рециклирането. В тази кухня е наблегнато върху него, като са поставени рециклиращи кошчета за отпадъци на няколко места.

Надяваме се статията да ви хареса и бихме искали да споделите с нас, дали искате да ви покажем още наградени стаи от HGTV ?

kuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-5g kuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-6g kuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-7gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-8gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-9gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-910gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-911gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-912g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.