Trending News
HomeКухняКухня мечта за 2013 според списанието HGTV Home

Кухня мечта за 2013 според списанието HGTV Home

Онлайн списанието HGTV  е едно от най-популярните в световен мащаб в областта на обзавеждането, декорацията и всичко свързано с интериорния дизайн. Всяка година от там излъчват класация за различните видове стаи от едно жилище, носеща заглавието Dream Home. В тази статия ще ви покажем кухнята, която заслужи таз годишната титла “Кухня мечта”. Кухня мечта за 2013 според списанието HGTV Home Тя ще се хареса на тези от вас, които харесват спокойните и уравновесени интериори, както и стила “Дзен”. На пръв поглед кухнята е страхотна. Показва релаксираща обстановка със свежи цветове и много зелени растения. Шкафовете и уредите са в неутрални бели и сиви цветове, основния цвят на стените е наситено зелен, а на пода е поставен стилен бамбуков паркет. Всичко, от което имате нужда е на разположение и както се казва – на една ръка разстояние. В мечтаната кухня се срещат различни декоративни елементи и много зеленина, което прави мястото оживено и би накарало една домакиня да прекара голяма част от времето си там.

Кухнята е с лесен достъп до външната част на къщата, което прави движението лесно, а прозорците и вратата са стъклени, за да може домакинята да се наслаждава на природата и семейството си, дори и докато готви. Както във всяка функционална кухня, така и в тази има много места за съхранение на предмети и кухненски прибори, включително и мини килер за складиране на различни продукти. И накрая, но не и на последно място – рециклирането. В тази кухня е наблегнато върху него, като са поставени рециклиращи кошчета за отпадъци на няколко места.

Надяваме се статията да ви хареса и бихме искали да споделите с нас, дали искате да ви покажем още наградени стаи от HGTV ?

Кухня мечта за 2013 според списанието HGTV Home kuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-6g kuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-7gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-8gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-9gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-910gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-911gkuhnqta-mechta-za-2013-spored-spisanieto-hgtv-home-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.