Trending News
HomeАпартаментиЕстетична комбинация от модерен и индустриален дизайн

Естетична комбинация от модерен и индустриален дизайн

Една голяма част от интериорите, които виждаме, независимо дали са на частни домове или обществени зони, са смесица от няколко различни стила. Някои изглеждат прекрасно заедно, допълват се и превръщат интериора в радост за очите, докато други просто не са създадени да бъдат заедно на едно място.

В този ред на мисли, днес сме ви приготвили един пример за нетрадиционна комбинация от стилове и по-точно смесването на модерния интериор с индустриални елементи.

estetichna-kombinatsiq-ot-moderen-i-promishlen-dizain-1g

Става въпрос за таванско помещение (така наречения лофт), намиращ се в Калифорния. В него ще видите много материали, които традиционно се използват в създаването на студена и по-скоро неприветлива обстановка, но умело съчетани с модерни акценти, придаващи на апартамента една различна обстановка. Например, за подова настилка почти в цялото пространство е използван полиран бетон, който често срещаме в интериорите с индустриален стил.

Цветовата палитра включва наистина смели нюанси, които са стратегически разположени, така че да се създават фокусни точки, към елементите, които придават уют и приветливо усещане на жилището. Удобните дивани, големите сини пердета и зоната с веселото цветно килимче показват нестандартния и интересен вкус на собствениците.

Интересен декоративен детайл откриваме в лицето на велосипеда, който не случайно се намира по средата на стаята. Той е в цветовете на заобикалящите го мебели, което го кара да изглежда спонтанна част от декора, а в същото време поражда момент на изненада.

В спалнята откриваме същите големи сини пердета, като тези във всекидневната. Индустриалната атмосфера тук е почти незабележима в лицето на висящите “балонени” лампи, но и не трябва да се натрапва на мястото, отредено за почивка.

Банята е много интересна – в светло син цвят с различни шарки и черни мебели, което отново ни показва креативността на дизайнерите.

Визията, получила се от смесването на двата стила е едновременно небрежна, модерна и наистина смела.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.