Trending News
HomeАпартаментиИзискан апартамент във Варшава с елегантен интериор

Изискан апартамент във Варшава с елегантен интериор

Тенденциите в интериорния дизайн, напоследък, са в двете крайности – много цвят, смели решения и привличащи погледа декоративни елементи, а от другата страна са минималистичните интериори, семплите линии и неутралните цветове. Комбинирането на двата стила не е толкова лесно, колкото изглежда, но все пак има много успешни проекти, които са успели да постигнат завидни резултати и определено този е един от тях.

 iziskan-apartament-vav-varshava-s-eleganten-interior-1g

Жилището е проектирано от Republika Architektury, разполага с обща площ от 180 кв. м. и е разположено на последния етаж в сграда, в близост до центъра на Варшава. Притежава семпъл, но изискан интериор със спокойна, гостоприемна и елегантна обстановка.

Локацията на жилището го превръща в нещо повече от един добре обзаведен апартамент, тъй като гледката от последният етаж е една от най-добрите в целия град. От обширните тераси се вижда река Висла и националния стадион от едната страна, а от другата стария град и Варшавската университетска библиотека.

Интериорът е семпъл, с изчистени линии и минималистични форми. Дъбовият под добавя топлина в стаите, докато мраморните повърхности и копринените тапети внасят изтънченост и стил в пространствата. Цветовата палитра включва, както неутрални тонове, така и най-различни цветни акценти. Забелязваме цветове като морско синьо и оранжево, поставени на ключови места и предназначени да създават смели фокусни точки и да добавят динамика в някои от стаите.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.