НачалоСпалняИнтериорен проект на спалня с модерен дизайн и много удобства

Интериорен проект на спалня с модерен дизайн и много удобства

Днес ще ви разкажем за собствениците на един нов дом, които имат нужда от спалня, която напълно да отговаря на техните нужди и предпочитания. Поверяват нейния проект в ръцете на специалистите от студио Odnushechka. Собствениците на жилището са млада двойка, обичаща киното и романтичните филми, но все по-рядко успяват да отидат на кино, поради напрегнатото ежедневие и грижите за малкото си дете. Също така, споделят, че харесват морската тематика и спалните с модерен интериор. Това е достатъчно, за да насочи дизайнерите и те да изготвят именно този зашеметяващ проект.

interioren-proekt-na-spalnq-s-moderna-viziq-1g

По цялото протежение на стената около главата на леглото е изградена система от лавици, шкафове и места за съхранение, както и автоматизирана врата, зад която е скрит 3Д прожектор. Той прожектира филми върху голямо бяло платно, което също автоматично се спуска от тавана. Акустични високоговорители са вградени на няколко места в стаята, за да гарантират висококачествен звук, придружаващ филмовите прожекции.

Нощните шкафчета са заменени с издърпващи се лавици, а зад тях има и ниши, които осигуряват място за предметите от постоянна необходимост, като телефон, будилник и други.

Цялата стена успоредно на леглото е превърната в гардеробно помещение, както и в напълно оборудвана тоалетка. И двете са скрити зад огромни плъзгащи се врати с модерно гланцирано покритие. До прозореца виждаме един много удобно изглеждащ стол за четене, както и лампа, специално предвидена като допълнение към стола. Морските цветове, за които стана дума по-рано окриваме в прекрасната картина на стената, както и в спалния комплект.

Силно впечатление прави напълно автоматизираният процес за гледане на филми, който се активира с натискането на един бутон. Прожекторът излиза от „скривалището“ си, бялото платно се спуска от тавана, пердетата покриват прозорците, лампите угасват и остава само да бъде избран филма …

interioren-proekt-na-spalnq-s-moderna-viziq-3g interioren-proekt-na-spalnq-s-moderna-viziq-4g interioren-proekt-na-spalnq-s-moderna-viziq-5g interioren-proekt-na-spalnq-s-moderna-viziq-6g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.