НачалоАпартаментиПрекрасен апартамент проектиран за бизнес дама в Русия

Прекрасен апартамент проектиран за бизнес дама в Русия

Както става ясно от заглавието, ще разгледаме един апартамент, чиито интериор е проектиран за бизнес дама, която обича нестандартното, динамиката и разнообразието. В началото апартаментът с площ 57 кв.м. изглеждал скучен, еднакъв и много затворен – „проблеми“, които специалистите от Studio Odnushechka трябвало да премахнат.

Собственичката на апартамента поискала той да стане по-отворен и ефирен, а за да стане това трябвало да бъдат премахнати някой от стените. В случая това било невъзможно, тъй като почти всяка стена в жилището била носеща, за това архитектите прибегнали към компромисен вариант и премахнали само части от някой стени. Крайният вариант е много сполучлив и напълно удовлетворил желанията на бизнес дамата.

prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-1g

Централната част на апартаментът е заета от трапезарията, която умишлено е запазена семпла и не е претрупана с мебели. От нея има отворен достъп към всекидневната и кухнята. Кухнята от своя страна също предлага малка масичка с два стола, която предоставя бърз и удобен начин за закуска и сутрешно кафе. Интериорът и е бял, кухненското обзавеждане и електроуредите са удобни и лесно достъпни.

След преправянето на стените, собственичката споделила, че всекидневната й се струва скучна и поискала от архитектите да добавят някакъв елемент, който да разнообрази помещението. Този елемент е добавен под формата на декоративна камина, работеща на биоетанол. В допълнение на камината са добавени и две ниши около телевизора, запълнени с истински дърва, които разнообразяват атмосферата стаята.

Спалнята е в меки цветове и пищни форми, а коридорът пред нея е превърнат в домашния офис на собственичката. Целият интериор е декориран в топли землисти нюанси на сиво, а за акценти са използвани модерни фотографии и картини в пъстри цветове.

prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-2g prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-3g prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-4gprekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-5g prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-6g prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-7gprekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-8g prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-9g prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-910gprekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-911g prekrasen-apartament-proektiran-za-biznes-dama-v-rusiq-912g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.