НачалоАпартаментиГолям апартамент с прекрасни детайли и текстури

Голям апартамент с прекрасни детайли и текстури

Въпреки, че лятото е тук отдавна и закъснелите високи температури вече ни радват с пълна сила, днес ще покажем един апартамент, чиито интериор наподобява зимна приказка. По-подробно за неговият декор ще ви разкажем след малко, а като за начало нека ви представим самото жилище.

Апартаментът разполага с огромната площ от 250 м² и е получен, в следствие от съединяването на два апартамента в един. Така, това голямо жилище заема цял един етаж, а новият интериорен дизайн, с който ще се запознаем след малко е предназначен за едно голямо, петчленно семейство.

golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-1g

Както се вижда от изображенията по-долу, в центъра на апартамента има овална структура, която разделя жилището на две основни зони – тази за възрастните и другата за децата. В овалното помещение, са поместени две бани и малка гардеробна зона за обувки и якета. Детската зона, която се пада в дясно от овалната конструкция предлага две детски стаи, едната за момчета, другата за момичета. Детската стаята в розово показва интересни и забавни интериорни решения за деца, така че може да и обърнете внимание, ако ви предстои ремонт или преобзавеждане на детска стая.

Лявата страна на жилището е запазена за възрастните, където можем да разгледаме няколко интересни помещения. Впечатление прави голямата спалня с балкон, както и прилежащите към нея малък офис и зона за релакс. Всекидневната следва дизайна на целия апартамент и изглежда също толкова удивителна, предлагайки различни удобства. Кухнята пък е съвсем в различна цветова схема, която приветства спокойствието и топлината за разлика от останалите неутрално-студени цветове.

Въпреки, че изглежда минималистичен, интериорът на този голям апартамент е модерен и на места се усеща уют, а дизайнът на кухнята дори изглежда топъл. Скандинавският стил играе голяма роля в дизайна на мебелите и тяхното разположение, а текстурите изобразяващи бели брези и други дървета напомнят за зимна приказка.

golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-2g golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-3g golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-4ggolqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-5g golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-6g golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-7ggolqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-8g golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-9g golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-910ggolqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-911g golqm-apartament-s-prekrasni-detaili-i-teksturi-912g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.