HomeВсекидневнаПроект за всекидневна, кухня и трапезария в едно помещение

Проект за всекидневна, кухня и трапезария в едно помещение

Това, което прави един такъв проект интересен до голяма степен е неговата функционалност, тъй като обикновено съчетаването на три помещения в една стая е свързано с частични лишения. Стаята от апартамента, която ще разгледаме е с големина от 30 м² (получена след сливането на две отделни помещения), а целта на проекта е да предложи максимално удобство и функционалност и в трите зони.

Основната идея в този проект е да се създаде пространство, което да предложи удобно настаняване  на голям брой хора (между 6 и 8 човека), когато това е необходимо, а в останалото време да предлага приятна атмосфера с модерен дизайн. За да успеят да изпълнят това изискване, дизайнерите заложили на няколко мултифункционални решения, които са наистина интересни.

proekt-za-vsekidnevna-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-1g

Кухнята е с U-образна форма, като една от повърхностите й предлага разтегаема площ. По този начин работното пространство в кухнята се увеличава при нужда. Кухнята разполага с мобилен бар, който при необходимост може да предложи седящи места за двама души. Идеален за бързо хапване или за добавяне на място, когато собствениците поканят гости. Непосредствено до кухненското обзавеждане е разположена и стандартна маса за хранене с четири места.

Холната част е обзаведена с голям диван и ниска маса, която има опция за разгъване и увеличаване на размерите си. Срещу дивана е позициониран голям LCD телевизор, а под него в ниша е монтирана декоративна камина, която внася уют и топлина в помещението. Цветовете са ограничени до бяло, сиво, един чудесен нюанс на лилавото и естествения цвят на дървото.proekt-za-vsekidnevna-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-2g
proekt-za-vsekidnevna-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-3g

proekt-za-vsekidnevna-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-4g proekt-za-vsekidnevna-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-5g proekt-za-vsekidnevna-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-6g proekt-za-vsekidnevna-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.