Trending News
HomeАпартаментиФункционален интериор за малък едностаен апартамент [37 м²]

Функционален интериор за малък едностаен апартамент [37 м²]

Когато в едно жилище с площ не повече от 40 м² се готвят да живеят двама или повече души, то към неговия интериор и обзавеждане трябва да се подходи с особено внимание. Не отдавна срещнахме един такъв случай, а днес дойде времето да ви запознаем с него.

В малко студио, намиращо се в Киев, Украйна, се готвят да живеят семейство от двама души, но преди да се нанесат, те наемат интериорния дизайнер Елена Терентиева, която се заема с не леката задача да реши по красив и надежден начин проблемите свързани с малкото пространство, което жилището предлага.

funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-1g
Първото и най-съществено действие, което е предприето тук, е разделяне на спалнята от основното помещение, тъй като жилището е тип студио и всичко било слято в едно. В основното помещение са намерили място удобна кухненска зона, трапезарна маса и практична всекидневна.

Цветовата схема е съобразена с вкусовете на собствениците. Концепцията за избора на цветове за интериора се основава на използването на ярки цветови акценти, с преобладаващ син цвят в основното жилищно пространство и бял в спалнята.

Използването на светли цветове и наличието на огледални повърхности визуално увеличава обема на пространствата и създава усещане за по-големи помещения. Мебелите също са решени в бял цвят, което допълнително увеличава усещането за ефирност в жилището.

И докато сме на тема цветове, нека погледнем и техния състав в спалнята. Тази част от жилището е решена в меки, светли тонове, които са перфектно съчетани с леките нюанс на паркета и текстилните елементи.

В банята също е заложено на белите мебели, съчетани със светло бежов цвят на стените . В малката баня откриваме много чекмеджета и шкафове, зад които е скрита дори и пералнята.

funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-2g funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-3g funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-4g funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-6-1g funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-5g funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-6gfunktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-7g funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-9g funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-910 funktsionalen-interior-za-malak-ednostaen-apartament-37-m-911

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment