Trending News
HomeАпартаментиЕтаж от къща с модерен и просторен интериорен дизайн [120 м²]

Етаж от къща с модерен и просторен интериорен дизайн [120 м²]

Проектът носи заглавието K-Residense, намира се в в Тайчунг, Тайван и е дело на студиото Z-axis design. Жилището е с големина от 122 м² и представлява етаж от стара къща, а днес решихме да ви покажем малко повече детайли около този стилен и функционален дизайн.

Дизайнерите са се постарали да трансформират жилището напълно, създавайки семпло и модерно пространство, без особени промени по етажния план. Преструктурирано е само едно помещение, като в крайна сметка са добавяни офис и складово пространство,  които били поискани от собственика.

etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-1g
Интериорът е предимно семпъл, решен в тъмни цветове, съчетани с текстури на желязо и дърво – комбинация, която създава една сериозна, но и гостоприемна атмосфера. Жилището предлага голям дневен тракт, в който кухненската зона е малка, не заемаща място, но съобразена с нуждите на собствениците.

В помещението откриваме голяма трапезна маса, като погледът ни спира върху осветително тяло с впечатляващ дизайн над нея, а в непосредствена близост се намира и зоната за релакс. В тази зона забелязваме присъствието на удобен диван, както и на една страхотна мултифункционална мебел, предлагаща мултимедия и изобилие от места за съхранение.

Новопоявилият се домашен офис е в близост до всекидневната, отделен от нея по много интересен начин – чрез стъклени стени и щори. Чрез този начин двете помещения едновременно се обединяват и разделят, в тъмния офис влиза повече светлина и се повишава интерактивността между членовете на семейството.

В съответствие с различните нужди и предпочитанията на живеещите в жилището, трите спални са обзаведени и декорирани индивидуално. Забелязваме използване на различни тъмни дървени повърхности, съчетани с бетонни стени.

Интериорът излъчва елегантност и стил, предлагайки много свободно място и функционалност на високо ниво. Силно ни впечатли и изобилието от “интелигентни места за съхранение”, които са скрити зад врати с отварящи се или плъзгащи се механизми, които ги превръщат в част от декора, а достъпът до тях е лесен и удобен.

etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-2g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-3g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-4g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-5g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-6getaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-7g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-8g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-9 etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-910 etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-911g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-912g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-913g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-914g etaj-ot-kashta-s-moderen-i-prostoren-interioren-dizain-120-915g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.